Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Vi fører en hård kurs mod kriminelle

»Allerede i dag fører vi en konsekvent og hård linje over for de få kriminelle beboere, der skaber utryghed i boligområderne.«  Arkivfoto
»Allerede i dag fører vi en konsekvent og hård linje over for de få kriminelle beboere, der skaber utryghed i boligområderne.«  Arkivfoto

I et indlæg 9. august efterlyser Venstre i Københavns Borgerrepræsentation en hårdere indsats mod de kriminelle bander, der i den seneste tid har skabt stor utryghed i byen. Konkret efterlyser partiet blandt andet, at den almene sektor udviser en mere hård og konsekvent linje over for de bandekriminelle, der bor i boligafdelingerne.

Med flere end 10.000 boliger i Københavns Kommune, heraf nogle i særligt udsatte boligområder, er det meget vigtigt for Boligforeningen AAB, at alle sejl sættes til for at sikre, at voksne og børn kan færdes trygt.

Venstre er imidlertid ved at sparke en åben dør ind, når partiet kræver, at almene boligorganisationer smider kriminelle og deres familier på gaden. For allerede i dag fører vi en konsekvent og hård linje over for de få kriminelle beboere, der skaber utryghed i boligområderne.

Senest har vi før sommer sat en familie ud af deres bolig på baggrund af sønnens kriminalitet i lokalområdet. Vi kører altså netop en hård og konsekvent linje inden for lovgivningens rammer. For vi vil på linje med øvrige almene boligorganisationer ikke acceptere, at kriminelle skaber utryghed hos de mange beboere, hvis ønske blot er, at de og deres familier trygt kan bo i en sund og god bolig, der er til at betale.

Vi ser gerne en opprioritering af både politimæssig og social indsats i de berørte områder, men vores linje over for kriminelle beboere kan ikke blive hårdere – i hvert fald ikke inden for den nuværende lovgivning.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.