Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Vi er magtesløse over for digitalisering

Modelfoto: Scanpix
Modelfoto: Scanpix

Hvor er det dog vanvittigt at læse, at Sverige har klaret at vedligeholde postvæsenet, fordi der ikke er blevet digitaliseret som i Danmark. Herhjemme er der gennemført en digitalisering, der er ved at tage livet af de ældste borgere.

Vi hører om, hvordan disse stakkels mennesker må ringe banker og andre offentlige institutioner op for at vide, hvad de har stående på deres bankbøger, og hvad de skal betale. Vi andre - Jeg er selv 80 år – må fortvivlet bruge halve timer på at komme på borger.dk og alt det andet, man skal på.

Og så skal man læse, at det er denne digitalisering, der er skyld i postvæsenets fallit. Jeg husker, da man som ung var i Italien, Grækenland og Spanien, opfattede disse lande som underudviklede og var stolt af postvæsenet i Danmark. Hvem har skylden for denne voldsomme digitalisering, der har tilsidesat alle over 70?

Man står magtesløs ved parkeringsmaskiner, hvor man kun kan bruge en eller anden form for smartphone, man kan ikke mere komme penge i og skal nu ud at lede efter en parkeringsplads for tumber.

Jeg har altid troet på min barndomslærdom om, at man skulle vælge de bedst begavede til at styre landet, men det er ikke dem, der er kommet til, derimod de mest manipulerende, ambitiøse og skruppelløse.

Vita Reves, Esthersvej 3, 4. tv, 2900 Hellerup

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.