Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Tivoli: Vi søger en løsning på Tivolis lyd

»Pengene går til forskning i teknologi til afvikling af store events, bl.a. lyd, men også sikkerhed er på dagsordenen.« Her fredagsrock med Burhan G på plænen i Tivoli. Arkivfoto
»Pengene går til forskning i teknologi til afvikling af store events, bl.a. lyd, men også sikkerhed er på dagsordenen.« Her fredagsrock med Burhan G på plænen i Tivoli. Arkivfoto

Tak til Camilla Lærke Lærkesen, som i indlægget »Skyttegravskrigen om Tivolis støjniveau« 10/11 opfordrer til, at der findes en løsning på lyddebatten vedrørende Tivolis Fredagsrock. Det er bestemt også, hvad vi arbejder for.

En enkelt ting vil jeg tillade mig at korrigere. Lærkesen skriver: »I efteråret 2016 blev der smidt 125 mio. kr. efter Tivolis lydproblem.« Camilla Lærkesen sigter til projektet Monica, men ender med en misvisende forenkling af de faktiske forhold. Der er ikke sendt 125 mio. kr. Tivolis vej.

Monica modtager 112 mio. kr. fra EU-Kommissionen over tre år fra 2017 til 2019. Pengene går til forskning i teknologi til afvikling af store events, bl.a. lyd, men også sikkerhed er på dagsordenen. Der er 28 partnere fra seks lande i Europa. De danske partnere er: Brüel & Kjær Sound, Danmarks Tekniske Universitet (DTU), In-Jet, Praesidio, Ring Advocacy, Tivoli, Væksthus Sjælland og Københavns Kommune.

På sigt vil resultaterne forhåbentlig også komme Tivoli til gode.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.