Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Din mening

Skal jeg le eller græde?

91-årig holdt for nar af SKAT.

Der har været sagt så mange onde ord om SKAT. Forleden modtog jeg et brev fra Udbetaling Danmark dateret 14. juni. Da jeg til september runder de 92 år, skal der ikke så meget til at glæde mig. Derfor mærkede jeg forventningens glæde, da jeg læste den fremhævede overskrift: Du har fået udbetalt for lidt folkepension for 2015. Efterhånden fik jeg læst mig igennem den tre sider lange skrivelse, hvor det blev oplyst, at jeg skulle have kr. 12 udbetalt efter følgende udregning:

Varmetillæg Berettiget kr. 348, -

       ’’          Udbetalt    kr. 336, -

       ’’          Forskel      kr.  12, -

Og med Wessel skynder jeg mig at tilføje, »anmærk dog læser, dette«, at beløbet er før skat.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.