Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Så svar dog, politikere

Arkivfoto. Nu er der så bevilget 52 mio. kroner, som partierne kan søge for at styrke folketingsgruppernes muligheder for at varetage den demokratiske proces, og spørgsmålet er, om det så vil virke.
Arkivfoto. Nu er der så bevilget 52 mio. kroner, som partierne kan søge for at styrke folketingsgruppernes muligheder for at varetage den demokratiske proces, og spørgsmålet er, om det så vil virke.

Nu er der så bevilget 52 mio. kroner, som partierne kan søge for at styrke folketingsgruppernes muligheder for at varetage den demokratiske proces, og spørgsmålet er, om det så vil virke.

På Folketingets hjemmeside er angivet mailadresser til alle de folkevalgte. Det er da dejligt, at man kan komme i kontakt med de politikere, som er valgt til at varetage vores interesser. Nu er det bare sådan, at jeg har sendt en e-mail til tre toppolitikere, hvor jeg beder om deres kommentarer til et par emner, som jeg synes er kritisable. Ingen har dog svaret. Jeg har fået et kort svar fra DF, hvor en sekretær meddeler, at brevet vil blive forelagt Kristian Thulesen Dahl. De to andre har ikke reageret. Ikke engang et kort svar, der fortæller, at de ikke har tid.

Så måske skulle jeg overveje en Facebook-konto, hvor der tilsyneladende er tid til kommentarer. Det er jo oppe i tiden, at politikere i dag bruger rigtig meget tid på de sociale medier, hvor de kommenterer alt mellem himmel og jord. Det er åbenbart mere vigtigt for dem at give deres mening til kende på nettet.

Jeg hører til dem, der har fravalgt at bruge tid på sociale medier, men i stedet har sendt en e-mail til Søren Gade, Lars Løkke og Kristian Thulesen Dahl, da jeg har stemt borgerligt hele mit liv. Nu er der jo snart kommunevalg, hvor man bliver bombarderet med gode hensigter, men her vil jeg ignorere deres partisoldater, hvis de henvender sig, og vil fortælle, hvor meget deres parti vil gøre for mig. For hvorfor angive mailadresse, når man ikke gider svare?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.