Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Og dagens vindere er – advokaterne

Rundt omkring på diverse kontorer hos advokater og jurister må de sidde og klappe i hænderne. En skattesagakommission. Diverse ministre, embedsfolk, direktører, underdirektører, konsulenter, sagsbehandlere, og hvad ved jeg – listen over folk, der skal afhøres, bliver meget lang, og alle skal have en bisidder – advokat/ jurist – der kan hjælpe.

En jurist/advokat koster 1.300-2.500 kr. i timen. Det kommer til at tage meget lang tid, inden der kommer et resultat ud af det, ingen bliver stillet til ansvar, og det koster så mange penge.

Mange taler om retsbevisthed. Resultatet af den kommission kommer måske om fem år. Hvad kan vi bruge det til?

For mig at se, er det valgflæsk af værste skuffe. Der er jo kommunevalg sidst på året.

Om jeg ikke selv er utilfreds? Jeg er rasende over at høre om nedskæringer på alle områder i det offentlige, medens de folkevalgte smider penge ud til uduelige IT-systemer, ubrugelige tog, tåbelige inspirationsrejser til fremmede lande, paragraf 20-spørgsmål, ugentlige samråd – listen kunne blive meget længere. Jeg bliver så rasende, når jeg tænker på det.

Til de folkevalgte. Tag jer nu sammen, stop med al den mudderkastning og personfnidder, og gør det, I er valgt til.

Ryd op og lad være med at gøre tilværelsen sur for befolkningen i Danmark.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.