Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Nej til afstemning i Danmark

For mange politikere har ikke forstået, at det kræver meget at deltage i internationalt samarbejde. Det kræver også mod. De glemmer, at det også giver store muligheder at løfte i flok.

Brexit er en realitet, desværre. Der er kaos i Storbritannien. Nu gælder det de resterende 27 medlemmer i EU, herunder vores eget land på ca. fem mio. indbyggere. Tak til vores statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V), der udtalte, at vores eksport går til 2/3 af landene inden for EU. Vi taler om 500.000 arbejdspladser. Vi er ikke Storbritannien. Statsministeren mener ikke, at der er behov for en folkeafstemning i Danmark.

DF, Enhedslisten og Folkebevægelsen mod EU mener derimod, at der skal afholdes en folkeafstemning i Danmark i lighed med den, der er blevet afholdt i Storbritannien. Lad alle gode kræfter forhindre dette. Det er derfor på tide, at partierne i Folketinget i meget klart sprog fortæller vælgerne, hvad de vil.

Vi orker ikke mere at lægge øre til alle de problemer, som partierne disker op med i relation til EU. Af og til opfatter jeg det som om, politikerne taler om EU som en organisation, de ikke selv er medlem af. Et eksempel: Formanden for Socialdemokratiet udtalte efter Brexit: EU skal fremover tage sig mere af problemstillingerne omkring lønmodtagerne i EU, herunder løndumpning mv. Hvad er det, du vil, Mette Frederiksen? Vil du have fælles overenskomster og regler mv. til at styre dette område i EU? Eller vil du afskaffe Schengen-aftalen? Eller?

Når DF hele tiden forlanger grænserne totalt lukket, så skal de fortælle hvilke konsekvenser, det vil få! Det kommer til at koste arbejdspladser! Mon det er det resultat, Danmark har brug for? Nej. Vi har brug for, at der kommer gang i hjulene. Vi skal ud af hængekøjen.

For mange politikere har ikke forstået, at det kræver meget at deltage i internationalt samarbejde. Det kræver også mod. De glemmer, at det også giver store muligheder at løfte i flok. Jeg synes, at I mangler visioner!

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.