Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Din mening

Nationernes Europa

"Gud give, at England stemmer nej og dermed åbner for den genrejsning af det egentlige Europa, nationernes Europa."

Den kommende afstemning om Englands medlemskab af EU handler jo også om Danmark. Det EU, der med alle midler søger at holde England i unionen, er også ulykken for et Danmark, der siden 1972 er blevet reduceret til en uselvstændig provins i et Europa, der hader nationalstaterne i overensstemmelse med Jean Monnets og Romtraktatens sværmeriske og totalitære program om en europæisk union, der uden ophør gøres stadigt snævrere. Dette er jo, hvad vi har oplevet. Danmark er reduceret til en uselvstændig provins i et Stor-Europa, der år for år æder sig større og tykkere i de fhv. nationalstaters anliggender. Vi, der allerede i 1960erne protesterede mod Romtraktatens formål og som i 1972 søgte at holde Danmark ude af den europæiske elendighed, kan i dag, mange år senere, konstatere, at vi fik alt for megen ret. EU betegner Europas ødelæggelse. EU er de nationalstaters undergang, som bærer og hævder Europa. Gud give, at England stemmer nej og dermed åbner for den genrejsning af det egentlige Europa, nationernes Europa, som også Danmark er afhængig af.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.