Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Læserne skriver: Lad os hylde kvindelandsholdet – og hverdagens helte

»Men der er også andre, som kæmper lige så bravt som fodboldkvinderne, men disse andre hører vi desværre ikke så meget om.« Danske fans på Rådhuspladsen i København under EM-kampens søndag.   
»Men der er også andre, som kæmper lige så bravt som fodboldkvinderne, men disse andre hører vi desværre ikke så meget om.« Danske fans på Rådhuspladsen i København under EM-kampens søndag.   

Søndag 6. august vandt det danske kvindelandshold sølv i Holland, og kronprins Frederik udtrykte sin store respekt for holdet. Fuldt berettiget – flot klaret. Vi er alle stolte.

Men der er også andre, som kæmper lige så bravt som fodboldkvinderne, men disse andre hører vi desværre ikke så meget om. Hvad med den kvinde, der bor i Vordingborg, og som har set sin arbejdsplads i Ankestyrelsen blive flyttet til Aalborg?

Hun skal meget tidligt op om mandagen og tilbringe over fire timer i et tog, før hun er fremme ved den udflyttede arbejdsplads. Hun knokler for, at familiens økonomi kan hænge sammen, for hendes ægtemand må fortsat arbejde i Vordingborg. Det er hårde vilkår, og denne kvinde fortjener respekt fra os alle. Hun passer sit arbejde og betaler sin skat, så samfundet kan fungere.

Eller hvad med mine 64 flittige studerende på Københavns Universitet, som bruger deres sommerferie på at deltage i instituttets sommerskole i det meget avancerede matematiske fag: Dynamiske modeller for økonomer.

Fra morgen til aften må disse unge mennesker knokle med forelæsninger og løsning af vanskelige opgaver, så de kan bestå deres eksamener, blive færdige med deres studier – og blive skatteborgere. De fortjener stor respekt.

Lad os alle hylde hverdagens helte, som ved arbejde og flid opretholder nationen. Tak til hverdagens helte.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.