Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Læserne mener: Længe leve det danske sommervejr

»Det har dog allermest været det skønneste opholdsvejr med blandet sol og drivende skyer.«
»Det har dog allermest været det skønneste opholdsvejr med blandet sol og drivende skyer.«

Det er, som om de hjemlige aviser og TV-stationer er gået i selvsving i deres kritik af det danske sommervejr. Senest i Berlingske 12/8, hvor Hella Joof i sin klumme omtaler den danske sommer som en »narrefisse«.

Indrømmet, sommervejret 2017 har ikke budt på hverken hedebølge eller stranddage i flæng, og mange byger, enkelte meget voldsomme, har passeret landet, og, ja, vinden har været kraftig i ny og næ.

Men, men, men, det har dog allermest været det skønneste opholdsvejr med blandet sol og drivende skyer. Dagtemperaturen har typisk ligget i begyndelsen af 20erne, mens vandtemperaturen har ligget tæt på de 20 grader.

Et vejr, som indbyder til alskens udendørsaktiviteter i form af sport, trave-/cykelture, en svømmetur, eller blot en god bog i liggestolen – alt afhængig af temperament. Hvad er egentlig problemet?

For mig er der ikke noget skønnere end den afvekslende danske sommer med de lyse aftener og den friske, og til tider, kølige luft. Lad blot andre rejse sydpå til temperaturer over 40 grader med »all inclusive« – jeg er lykkelig for at slippe.

Det undrer mig, ja, det irriterer mig faktisk, at skiftende TV-meteologer ofte vurderer vejret som værende henholdsvis godt eller dårligt. Kunne vi dog ikke nøjes med at få en neutral vejrudsigt – så kunne vi selv afgøre om den var god eller dårlig.

Det danske sommervejr – ja, tak.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.