Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Læserne mener: Kig på pengespildet, Mette Frederiksen

»Men i sidste ende ligger ansvaret altid hos politikerne, for enten har I ansat de forkerte ledere i den offentlige forvaltning, eller disse bliver fra politisk hold forhindret i at træffe de rigtige beslutninger.«
»Men i sidste ende ligger ansvaret altid hos politikerne, for enten har I ansat de forkerte ledere i den offentlige forvaltning, eller disse bliver fra politisk hold forhindret i at træffe de rigtige beslutninger.«

Kære Mette Frederiksen! »Valget står mellem skattelettelser og velfærd,« hører vi gang på gang fra dig og dit parti.

Det lyder hult, når de samme politikere er medansvarlige for et trecifret milliardbeløb, der er spildt på jernbaner og signalsystemer med årelange forsinkelser og fordyrelser, avancerede IT-systemer der skrottes, lokomotiver der ikke fungerer, uretmæssige tilbagebetalinger af skatter til dubiøse udlændinge, helikoptere der ikke var egnet til det, de var indkøbt til, en sundhedsplatform som skulle spare lønninger til lægesekretærer, som man nu må genansætte, og som har forøget ventetiden voldsomt for patienterne, og sidst men ikke mindst anskaffelsen af kampfly, hvor alt tyder på, at det bliver den dyreste fejlvurdering af dem alle.

Alt sammen beslutninger, der har kostet milliarder af kroner. For efterfølgende at få placeret et ansvar hos politikerne eller i forvaltningen bruges der andre milliarder på kommissioner, advokatundersøgelser og høringer, der involverer advokater med en timeløn på adskillige tusinde kroner og et enormt forbrug af arbejdstimer i den offentlige forvaltning.

Men i sidste ende ligger ansvaret altid hos politikerne, for enten har I ansat de forkerte ledere i den offentlige forvaltning, eller disse bliver fra politisk hold forhindret i at træffe de rigtige beslutninger.

Så kære Mette Frederiksen, fokuser på, at dette spild af penge undgås, så bliver der såmænd nok penge til både velfærd og skattelettelser.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.