Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Læserne mener: Dårligt arbejde om Operation Bøllebank

Torsdag 5. januar sendte P1 en stærkt opreklameret (af DR selv) dokumentar udsendelse om den såkaldte Operation Bøllebank. I betragtning af, at tilrettelæggeren Kasper Søegaard i P1 Morgen samme morgen erklærede, at han som journalist arbejdede klassisk kulegravende, var resultatet unægtelig pauvert. Kernen var en ti år gammel optagelse med en delingsfører, som siden er død, hvortil kom udtalelser fra to-tre andre, der var med dengang. Det var det hele.

Læs også: Det skete der, da oberst Møller blev bombarderet med beskyldninger på live-TV

Syv kampvogne deltog den aften. Hver kampvogn har en besætning på fire. Fraregnes chefen og den afdøde delingsfører giver det ikke færre end 26 mand, der kunne spørges, men researchen begrænsede sig til mindre end en håndfuld, hvoraf de to havde siddet i samme kampvogn. Søegaard havde åbenbart end ikke gjort sig den ulejlighed at finde og spørge bataljonschefen, en svensk oberst, der ellers sad sammen med sin næstkommanderende, oberstløjtnant Lars R. Møller, i en pansret mandskabsvogn lige bag kampvognene. Dårligt arbejde.

Noget i udsendelsen kunne tyde på, at der var et dårligt klima mellem chefen Carsten Rasmussen og hans mandskab, men resten blæser i vinden. Til gengæld var man ikke i tvivl om, hvad udsendelsen syntes, at vi skulle mene om det hele. Løgnen om Operation Bøllebank, hed den. Så kan det ikke siges tydeligere.

Rolf Bagger, Skovbovej 10, Tornby, 9850 Hirtshals

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.