Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hybenroser

Lars Møller
Lars Møller

Der kaldes til kamp mod en invasiv art. I både Radio- og TV-avisen kalder skovfoged Ulrik Lorenzen fra Naturstyrelsen til kamp mod den smukke, men farlige hybenrose. Kampen skal foregå langs hele Vestkysten, og den er alvorlig. Den er faktisk så alvorlig, at sommerhusejere må anvende ukrudtsmidlet Roundup med Naturstyrelsens anbefaling. Groft sagt er chokeret. Nu er vi i årevis blevet indoktrineret om, at Roundup er meget skadeligt for vort drikkevand. Faren fra hybenroserne er åbenbart så stor, at de skal nedkæmpes med alle midler – uanset om det går ud over drikkevandet. Det kan selvfølgelig også være, at faren fra Roundup ikke er så stor som Naturstyrelsen tidligere har påstået. Groft sagt håber på det sidste.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.