Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Hvorfor skal Bonderøven til Nepal?

Mange kan ikke forstå, at vi skal betale licens, når der er så stort et programudvalg. DRs omkostninger er derfor et emne, der er aktuelt og i øvrigt forsvares ivrigt fra DRs side. DR har åbenbart svært ved at finde besparelser eller at begrænse omkostningerne. Men her er så nogle emner:

Hvorfor skal Bonderøven sendes fra Nepal? Der er nok ikke mange danske husejere, der kan lære noget af befolkningen der. Og hvorfor skal Anders og Anne lave udsendelser helt ovre fra Montana og Michigan, når der findes så mange interessante og kvalitative udsendelser på flere udenlandske kanaler om forskellige lande og befolkninger? Udsendelser, som kan ses uden licensomkostninger.

Det kunne være interessant at høre, hvad omkostningerne er til de nævnte DR-udsendelser med alt, hvad det indeholder af lønomkostninger til forarbejde, hovedpersonerne, kameramænd m.fl. foruden udgifter til rejse, ophold osv. I øvrigt kunne man frygte, at hovedpersonerne i disse udsendelser nu skal finde flere steder i henholdsvis Asien og Amerika for kommende programmer. Når det nu er licensbetalt TV, vi får fra DR, burde man generelt være mere kritisk og løbende revidere behovet og se det i sammenligning med seernes muligheder.

Jeg tror, at diskussionen om rejseomkostningerne for Johannes Langkildes hest forstummer, hvis DRs udgifter til f.eks. disse måske lidt overflødige udsendelser blev offentliggjort. Skal DR spare, burde man være mere kritiske med valg af programmer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.