Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Hvorfor afsløres lotto-vinderes hjemby?

Lørdag 18. februar var der igen to heldige lotto-vindere. Tillykke til dem.

Allerede om søndagen gik Danske Spil ud og efterlyste de to vindere efter først at have oplyst, hvor vinderkuponerne var købt. Jeg ville blive stangtosset, hvis jeg var den heldige vinder, og Danske Spil oplyste navnet på byen, hvor kuponen var købt.

Danske Spil glemmer, at der er noget, der hedder privatlivets fred, og jeg mener, at de overtræder deres tavshedspligt.

Vi lever desværre i en tid, hvor verden ikke længere er, som vi kunne ønske os. Verden bliver mere og mere kriminel, og vi hører næsten dagligt om ægtepar, der bliver overfaldet i deres eget hjem, bliver bagbundet og mister deres penge etc.

Jeg har i nogle år undret mig over, at Danske Spil i medierne oplyser om vindere af Lotto-gevinster. Der er vindere i små lokalsamfund og i store byer, men de små lokalsamfund er mest udsatte, da det er meget nemt at spore sig ind på en vinder af den store gevinst.

De personer, der selv ønsker at prale med deres held, må gøre det for egen regning, men hvorfor skal andre udsættes for eventuelle overgreb fra kriminelle personer og rockerbander?

Jeg ved godt, at det er god reklame for Danske Spil, men de burde være mere intelligente, for faren lurer.

Jeg syntes at Danske Spil skulle ændre deres praksis.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.