Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Hvor er bacon-chipsene blevet af?

»Jeg mindes engang, da bacon-chips var en fast del af biografernes menukort i tæt følgeskab af popcorn, slush ice og Matador Mix.« Arkivfoto
»Jeg mindes engang, da bacon-chips var en fast del af biografernes menukort i tæt følgeskab af popcorn, slush ice og Matador Mix.« Arkivfoto

Sprøde, orange-brune og fyldt med smag. Bacon-chips er utvivlsomt en yndet snack blandt mange danskere – jeg selv inkluderet. Derfor slog det mig pludselig, da jeg i sidste uge i lighed med sikkert mange andre havde vovet mig i biografen for at se den nye »Blade Runner« – hvad er der egentlig blevet af de stribede snacks?

Jeg var netop i humør til en portion bacon-chips, mens Ryan Gosling og Harrison Ford skulle underholde mig i løbet af filmens to timer og 43 minutter lange spilletid, men chipsene var ikke til at opdrive nogen steder!

Jeg mindes engang, da bacon-chips var en fast del af biografernes menukort i tæt følgeskab af popcorn, slush ice og Matador Mix fra Haribo.

Inden for nyere tid kan jeg dog ikke erindre, hvornår jeg egentlig sidst har set bacon-chips til salg i en af biografernes forhaller. Jeg er ellers hyppigt i biografen med venner og familie rundt om i landet, men siden jeg er blevet opmærksom på problemet, er det endnu ikke lykkedes mig at opdrive et filmteater, der stadigvæk har bacon-chips til salg. Det er ikke os alle, der er lige vilde med poppede majs!

Jeg siger ikke, at chipsene ikke findes derude. En ven fortalte, at de efter sigende stadigvæk skulle være til at købe i en biograf i Sønderborg. Det er lidt langt at køre for en enkelt spillefilm, når man bor i Aarhus. Jeg håber derfor, at indlægget her kan fungere som en lille opsang til ejerne bag de danske biografer. I må ikke glemme bacon-chipsene!

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.