Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Hus forbi

Hvorfor har man ikke i kommunalt regi sørget for at oprette nødherberger, så man undgår, at hjemløse bliver syge og også dør ved at overnatte ude i kulden.

I disse dage, hvor kulden har holdt sit indtog, og man dagligt både læser og hører, at der ikke er herberger nok til, at socialt udsatte kan få en varm seng at sove i og et bad, men er tvunget til at sove udendørs, er der efter min opfattelse noget galt for vores borgere i Danmark.

Hvorfor har man ikke i kommunalt regi sørget for at oprette nødherberger, så man undgår, at folk bliver syge og også dør ved at overnatte ude i kulden, det må der være råd til.

For er man migrant eller flygtning og har søgt asyl i Danmark, så er der hjælp at hente. Udover asylcentrene bliver der opstillet teltlejre, med dejligt varmt, tøj og andre fornødenheder, tre måltider om dagen og lommepenge hver anden uge.

Jeg undrer mig bare over forskellen, for jeg troede i min naivitet, at alle skulle behandles ens.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.