Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Din mening

Halløj, Bendt

Kunne Bendt Bendtsen ikke medvirke til bedre forståelse for EU med ugentlige eller månedlige klummer også i min avis, Berlingske?

I Berlingske advarede Bendt Bendtsen, Det konservative Folkeparti, medlem af Europa-Parlamentet, forleden mod Storbritanniens eventuelle udtræden af EU. Jeg støtter advarslen, men hvor kom Bendt Bendtsen lige fra? Det kan være min hukommelse, men der er år og dag imellem jeg ser indlæg fra hans hånd. Er den manglende info grund til, at mange er trætte af EU, fordi vi dårligt aner, hvem der repræsenterer os dernede, eller hvad de beskæftiger sig med i hverdagen? Bendt Bendtsen står op hver morgen – som alle vi andre – men hvad går hans dag med i Europa-Parlamentet? Kunne Bendt Bendtsen ikke medvirke til bedre forståelse for EU med ugentlige eller månedlige klummer også i min avis, Berlingske? Så slipper vi måske for samme triste historie som England, Wales, Skotland og Nordirland lige nu gennemlever med deres afstemning for eller imod medlemskab af EU. Hvorfor er Bendt Bendtsen ikke også en synlig/hørlig del af Det Konservative Folkepartis kamp for overlevelse i disse år? Brexit bør ikke være det eneste, der får Bendt Bendtsen til tasterne?

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.