Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Hæftestraf til Berlingske?

Forventningsglæden ved den daglige opsamling af morgen-Berlingeren ved brevsprækken er tilsat et spændingsmoment mere: Er avisen i dag – som lovet – læservenligt leveret i hæftet tilstand, eller leveres den i en utæmmelig løsbladsudgave?

Ved Berlingskes overgang til tabloidformat stilledes læserne i udsigt, at avisen fremtidigt ville fremkomme hæftet med metalklammer, hvilket gør læseoplevelsen mere positiv end kampen med løse avissider, især for læsere i sengen eller i fri luft.

Men her har Berlingskes avistrykkeri fejlet. Det er helt uforudsigeligt, hvilke dage eller hvilke sektioner, der lever op til tilsagnet om hæftede sider. Dette er tydeligvis ikke noget problem for en række andre aviser. Den eneste fordel, denne læser kan se ved løsbladeformatet, er, at det letter anvendelsen af avisen til indpakning af fisk, men det var vel ikke formålet med udgivelse af Berlingeren?

Hvis det er bevidst for at medgive læserne en spændingsoplevelse, tror jeg at de fleste af os har nok i den spænding, avisstoffet giver. Hvis det er teknisk uformåenhed, bør en passende hæftestraf komme på tale, hvis det ikke skal udarte til klammeri med jeres læsere. Vi venter spændt på svar.

SVAR: Vi bestræber os altid på at hæfte avisen, fordi vi ved, at det betyder meget for netop læseoplevelsen. For at kunne hæfte skal det samlede antal sider i Business-sektionen og B-sektionen imidlertid være det samme som i 1. sektion. Det kan desværre enkelte dage ikke lade sig gøre. Red.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.