Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens Brev

Godt sygehusvæsen?

I »Det Danmark Du Kender« betaler man verdens højeste skatter og afgifter og har et meget dyrt sygehusvæsen, men langtfra den bedste service. Lange ventetider, altid ny læge, sygeplejerske m.m. og tilsyneladende ingen eller begrænset samarbejde mellem afdelinger.

Personalet knokler som vanvittige, men bureaukrati og en socialdemokratisk ideologisk kamp mod private hospitaler betyder dårligere behandling af patienter og koster samfundet mange penge.

Siden 1. januar 2014 har man ifølge EU’s patientmobilitetsdirektiv kunnet vælge at komme i ambulant behandling på et privat hospital i udlandet, betalt af det offentlige i Danmark, men man kan ikke vælge et dansk privat hospital.

»Det Kan Vi Gøre Bedre«. Frit sygehusvalg fra dag ét, offentligt som privat, uafhængigt af offentlige garanterede ventetider. Muligheden skal gælde alle ambulante behandlinger og alle godkendte hospitaler – også i Danmark. Det skal være skattefinansieret, så det ikke kun er dem, som har råd, der kan vælge den bedste løsning. Alle skal have lige mulighed for god og hurtig behandling.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.