Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Et Danmark der hænger sammen?

Nu er der rigtigt gået valgkamp i de forskellige ministres udtalelser. I kommentaren i Berlingske 23. april fortæller minister for by- bolig og landdistrikter, Carsten Hansen, for gud ved hvilken gang, at vi skal skabe flere private arbejdspladser i landdistrikterne.

Carsten Hansen starter med på vanlig socialdemokratisk vis at give VKO-flertallet skylden for det vanskelige liv i landdistrikterne. Nu – efter tre-fire år i regeringen og lige før et valg – samler Carsten Hansen partierne til konference, hvor man skal debattere og nuancere diskussionen om et samlet Danmark. Det er jo dejligt, at Carsten Hansen er sit politiske ansvar bevidst, og at han »er regeringens offensive kraft, når der skal zoomes ind på problemer og løsninger.«

Carsten Hansen opremser så en række tiltag for at hjælpe bosætning og vækst i landdistrikterne. Her nævnes bl.a. penge til nedrivning og prioriteret penge til arbejdspladser indenfor industri, fødevarer og turisme. Der er også sørget for, at transporten til vores øer ikke længere er en barriere!??

Det sidste er vist glippet for Carsten Hansen. En halv times sejlads til en ø i det sydfynske for en bil, to voksne og tre børn tur/retur koster 685 kroner. Hvis familien er så »uheldig« tilmed at bo på Sjælland, skal der udover brændstof også lægges to gange broafgift oven i beløbet. Det er næsten billigere at rejse til Mallorca – så barrieren til øerne er der stadig.

Det er rigtigt, som der afsluttes med i kommentaren, at det kræver politik og handling.

Simon Paulli, Virumvej 22, 2830 Virum

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.