Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

En tikkende bombe?

For mange mennesker har indvandrer- og flygtningepolitik fået et religiøst præg, hvor fakta skal skjules, såfremt det stiller migranter i dårligt lys. Men et demokrati lever af, at debatten er fri, og informationer om det offentlige liv er ucensurerede.

Almindeligt forekommende fænomener får et navn. Ifølge Die Welt gælder det også begrebet »Taharrush Gamea«, som dækker over grupper af unge mænd, der seksuelt overfalder kvinder i ly af en folkemængde. Åbenbart et almindeligt forekommende fænomen i den kultur, som mændene i Köln, Stuttgart, Hamborg og åbenbart også Stockholm kommer fra. Med det syn på seksualitet og kvinder, vi ved, at de har, bør det ikke komme som en overraskelse. Vi kan nok forvente os det samme i Danmark, når antal og omstændigheder er sådan, at mændene fra de arabiske lande og Nordafrika tør vove det.

Det er vel heller ikke overraskende, at såvel Köln som Stockholm politi har forsøgt at skjule de faktiske hændelser. For mange mennesker har indvandrer- og flygtningepolitik fået et religiøst præg, hvor fakta skal skjules, såfremt det stiller migranter i dårligt lys. Men et demokrati lever af, at debatten er fri, og informationer om det offentlige liv er ucensurerede. At forholde os, som vælgere, sandheden er at bedrage den demokratiske tanke.

Vi ved, at et flertal af de muslimske indvandrere i Europa foretrækker Sharia for demokrati. Men at deres forsvarere er villige til at knægte demokratiet med løgn og fornægtelse fra offentlige myndigheder er et uhyggeligt resultat af denne uheldige indvandring.

Er det ikke på tide at vi besinder os og konkluderer, at migrationen fra Ummahen er en ulykke for de indvandrende og en tikkende bombe under vort samfund, som vi kender det?

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.