Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Din mening

Dyremishandling

En festival i Kina markeres i disse dage med at 10.000 hunde, bliver slået ihjel og spist. Først presses de ind i små bure, hvor de ligger ovenpå hinanden i flere dage, herefter bliver de banket levende (man mener det øger kødets mørhed), og til sidst koges de levende.

Netop i disse dage, med højdepunkt 21. Juni afholder kinesere i byen Yulin den årlige hundkødsfestival. Ja, man kalder det for en festival. Det hele startede i 2010, hvor de lokale slagtere ville fremme hundekød. Det har tiltrukket mange festivaldeltagere, som intet forkert ser i festivalen. Faktum er desværre, at de over 10.000 hunde, som bliver slået ihjel, enten er indfangede gadehunde, eller stjålne privatejede hunde. Hundene lider er grufuld skæbne, de bliver presset ind i små bure hvor de ligger ovenpå hinanden i flere dage, herefter bliver de banket levende (man mener det øger kødets mørhed), og det hele slutter med, at hundene koges levende. At forestille sig den smerte! Mange dygtige dyrevelfærdsorganisationer og private ildsjæle kæmper årligt for at få stoppet disse grusomheder. Det er resulteret i et forbud. Alligevel fortsætter festivalen uden myndighedernes indgriben. Må alle danskere, vores regering, vores medier tage aktivt og synligt afstand fra Yulin hundkødsfestival, for én gang for alle, at få presset de kinesiske myndigheder til at stoppe dette vanvid: råb op, skriv under, bring indslag. Italesæt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.