Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Din mening: Skal lønmodtagere uden for a-kasserne hjælpes?

- Lad os give dem en måned til at melde sig ind i en a-kasse, og hvis de herefter bliver ledige kan de efter udgangen af næste kvartal få dagpenge. Sådan siger Socialdemokraternes arbejdsmarkedsordfører Thomas Adelskov om de lønmodtagere, som står uden for a-kasserne.

Berlingske forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne indlæg fra debatter, der er:
- i strid med gældende lovgivning
- racistiske eller injurierende
- skrevet i en grov tone
- udleverer personlige oplysninger
Når du skriver indlæg på debatten accepterer du, at Berlingske Tidende herefter frit og fremover kan offentliggøre dit indhold i Berlingske Tidende, på www.berlingske.dk eller andre platforme og medier, som drives af Det Berlingske Officin.
Med venlig hilsen
Berlingske Tidendes Net-redaktion

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.