Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Din mening

Den vrede mand

"Jeg tror ikke, at Rasmus Jarlov er spor vred, men derimod glad, fordi han er nået derhen, hvor han føler sig bundet af noget højere end ham selv, nemlig det han er valgt på."

Hvor er det interessant, at når en politiker, Rasmus Jarlov, endelig holder fast i det, han er valgt på, så er han iflg. Berlingskes interview 12.06 »den vredeste mand på Borgen«. En sådan bedømmelse kan da kun komme af, at selv pressen har vænnet sig til, at det normale er, at politikere bare hopper på hvad som helst, fordi den egentlige mission ikke er at stå inde for noget over for vælgerne, men at være en del af politikerkulturen, der er gennemsyret af brudte valgløfter, som man benævner forlig, hvor man deler ansvaret. I protest mod denne kultur opstod politikerleden og bl.a. Alternativet. Det nye er, at de Konservative tilsyneladende har fået nok af den forløjede politik, hvor man lover et og gør det modsatte.

Jeg tror ikke, at Rasmus Jarlov er spor vred, men derimod glad, fordi han er nået derhen, hvor han føler sig bundet af noget højere end ham selv, nemlig det han er valgt på. Så overlever han og partiet nok de anonyme kilder, der i deres frustration over, at de ikke fik ham med på vognen har travlt med at beklikke hans troværdighed og professionalisme.

Vælgerne forstår nemlig godt, hvad der foregår. At man én gang har været med i et forlig, der indebar nedskæringer i udgifterne til forsvaret, betyder vel ikke, at man i al evighed skal gå med til nye forlig, der reelt indebærer yderligere udhuling af forsvarets budget.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.