Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Banderne skal mærke kommunens straf

»Zoneforbuddet skal også håndhæves, så dømte bandekriminelle vises ud af kommunen.«
»Zoneforbuddet skal også håndhæves, så dømte bandekriminelle vises ud af kommunen.«

Vejbump, gadeplansmedarbejdere og campingvogne som lokale politienheder.

Det er overborgmester Frank Jensens (S) svar til Berlingske på, hvordan vi bekæmper banderne i København.

Det er i vores øjne en meget vattet tilgang til benhårde kriminelle, som tager byen fra borgerne med deres aggressive attituder og skydeklare våben. Der kan gøres meget mere, end overborgmester Frank Jensen (S) har gjort de senere år.

Vi vil have flere synlige betjente i de udsatte områder. Hvis ikke politiet kan stille det nødvendige mandskab til rådighed, må vi fra kommunens side oprette et ordenskorps, som kan skabe tryghed i gaderne.

Zoneforbuddet skal også håndhæves, så dømte bandekriminelle vises ud af kommunen.

De almene boligselskaber skal langt mere på banen og være konsekvente over for de beboere, der begår kriminalitet i området. Hvis der er bandemedlemmer i en bolig, må konsekvensen være, at de og deres familie skal flytte.

Også familierne skal ind i kampen mod banderne. Hvis forældrene får styr på de børn og unge, der laver hærværk og uro i gaden, må vi fjerne nogle af de kommunale støttekroner, som familien modtager. Hvis et myndigt bandemedlem modtager offentlig støtte, skal vi undersøge, om bandemedlemmet kan fratages den.

Banderne skal ud af deres klubhuse, og de skal ikke opholde sig i beboede områder.

Vores mål er, at København skal være fri for bandeklubhuse og rockerborge. Københavnerne skal frit kunne færdes uden at frygte banderne.

Det er desværre ikke tilfældet i dag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.