Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kjærs svigermor: Han skylder mig en million

Grænsen er nået, når de begynder at svindle i mit navn, siger siger Henriette Kjærs svigermor, der har meldt sin søn for bedrageri.

Erik Skov Pedersens mor hævder, at han skylder hende en million kroner, men det nægter han.
Erik Skov Pedersens mor hævder, at han skylder hende en million kroner, men det nægter han.

Op mod en million kroner. Så meget har De Konservatives politiske ordfører Henriette Kjærs samlever Erik Skov Pedersen lånt af sin egen mor gennem årene, og han har ingen intentioner om at betale hende penge tilbage.

- Jge føler mig så dum og naiv. Når jeg beder om at få pengene tilbage, siger han bare: "Hvilke penge? Har du dokumentation for, at jeg har lånt penge af dig?". Det siger Skovs mor, Yvonne Gerda Pedersen, til B.T. 

Læs også: Henriette Kjær meldt til politiet af svigermor

Moderen skønner, at han har lånt omkring en million. Senest fik Erik Skov Pedersen 30.000 kroner i sommeren 2010, da han var i pengebekneb, og godt ville tage familien med på ferie.

Men Erik Skov Petersen nægter overfor B.T., at han har lånt en million:

- Det passer simpelthen ikke. Jeg har ikke lånt penge af hende, siger den tidligere konservative spindoktor til B.T.

Torsdag morgen kom det frem, at tidligere forbrugerminister Henriette Kjær sammen med sin samlever er blevet politianmeldt af sin svigermor for dokumentfalsk.

Svigermoderen mener, de har forfalsket hendes underskrift på et gældsbrev, hvor hun står som selvskyldnerkautionist for et beløb på 200.000 kr.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.