Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Forsvaret foreslår kasernelukninger

Forsvaret udpeger forslag til kasernelukninger for at finde penge til nyanskaffelser i både hær, flåde og flyvevåben.

Flådestation Korsør, Flyvestation Aalborg og hærens kaserner i Høvelte og Haderslev kommer til at holde for med lukninger, hvis det står til forsvaret selv.

De fire kaserner er ifølge Radioavisen udpeget i et oplæg til de politiske forhandlinger om et nyt forsvarsforlig, som forsvaret tirsdag præsenterer for forsvarsminister Gitte Lillelund Bech (V).

På forhånd har der været frygt lokalt også mange andre steder i landet for at miste arbejdspladser, som kommunalpolitikere har bebudet kamp for at kæmpe at bevare.

Ifølge Radioavisen skal flåden i Korsør flyttes til Frederikshavn og transportflyene fra Aalborg flyttes til Karup.

Besparelserne ved lukningerne skal blandt andet skaffe penge til nyt uddannelsesmateriel og køretøjer til hæren samt helikoptere til flåden og transporthelikoptere til flyvevåbnet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.