Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DSBs hjemmeside kan ikke klare presset

DSBs hjemmeside kører nu igen efter at have været nede i halvanden time på grund af overbelastning. Selskabet har lavet en alternativ forside, for at lette trykket

DSB har tekniske problemer
DSB har tekniske problemer

Tidligere i dag opfordrede DSB alle passagerer til i videst muligt omfang at bruge selskabets hjemmeside til at få oplysninger om trafikken, men siden var hjemmesiden ude af drift i mere end halvanden time.

- Hjemmesiderne bliver opdateret med trafikmeldinger løbende. Også hvis man skal købe billet eller se køreplaner, så opfordrer vi til, at man bruger DSB.dk, sagde Lars Flindt Pedersen fra DSB Kommunikation i morges til Berlingske.dk, kort inden hjemmesiden gik ned.

DSB lavede en task force, der skulle løse problemet, og løsningen blev, at lave en alternativ forside, hvor man har to simple valgmuligheder: Trafikinfo og billetkøb.

- Problemet var ikke undersiderne som billetkøb og info, det var selve forsiden der blev overbelastet, siger René Munk-Nissen, der er IT-direktør i DSB.

Han oplyser, at hjemmesiden nu nok skal køre resten af dagen, men at DSB vil arbejde på en løsning, så fejlen ikke gentager sig.

TIP: Hvis du vil have opdateringer på togsituationen, kan du imidlertid bruge bane.dk i stedet, og hvis du skal købe billetter, kan du bruge rejseplanen.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.