Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Alexandra og prinserne besøgte Mary

Alexandra, Martin og prinserne Nikolai og Felix besøgte mandag eftermiddag Frederik og Mary på Rigshospitalet.

Grevinde Alexandra på Rigshospitalet sammen med sin mand Martin Jørgensen og sønnerne prins Nicolai og prins Felix efter at have besøgt kronprinsesse Mary og tvillingerne mandag d. 10 januar 2011.
Grevinde Alexandra på Rigshospitalet sammen med sin mand Martin Jørgensen og sønnerne prins Nicolai og prins Felix efter at have besøgt kronprinsesse Mary og tvillingerne mandag d. 10 januar 2011.

Prins Nikolai og prins Felix mødte i dag for første gang de nyeste medlemmer af kongefamilien.

Sammen med deres mor Alexandra og papfar Martin Jørgensen besøgte de Mary og Frederik på Rigshospitalet. Og det var et par forventningsfulde prinser, der mødte pressen inden mødet:

- Vi har glædet os, sagde prins Nikolai spændt til bt.dk inden familien tog elevatoren op kronprinsparret.

"Kronprinsen ser mere træt ud end Mary"

Og efter mødet var det en begejstret Alexandra, der mødte pressen:

- Det har været et rigtigt dejligt besøg. Det er nogle rigtig søde og meget små babyer, siger Alexandra til bt.dk og fortsætter:

- Kronprinsssen ser sund, rask og rigtig glad ud og hun er meget frisk også. Kronprinsen er faktisk mere træt end kronprinsessen.

- De glæder sig til at komme hjem og få startet en normal hverdag op. Det er selvfølgelig en håndfuld for dem, men jeg er sikker på, at de vil klare det godt, siger Alexandra.

Prinserne: "Tvillingerne ligner hinanden"

Også prinserne syntes godt om de nye små:

- De er rigtigt søde og små. Og de ligner hinanden rigtigt meget, siger prinserne Nikolai og Felix.

Hvor søde tvillingerne end er, får det dog ikke Alexandra til at overveje selv at få flere børn:

- Det er en dejlig alder de har, de to (om Felix og Nikolai red.), det er ret meget arbejde at have små. Vi er rigtigt glade for vores to, siger grevinde Alexandra.

Prins Joachim og prinsesse Marie har endnu ikke besøgt Mary, Frederik og tvillingerne på Rigshospitalet, da de er på ferie et ukendt sted i verden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.