Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Seks perler på iPhone

Spil: Apples iPhone har udviklet sig til at være tidens førende underholdningsplatform, og udbuddet af spiltitler i onlinebutikken er efterhånden så stort og bredt, at det kan føles som en ufremkommelig jungle at gå på jagt i. Vi har fundet fem sikre bud på stor spilunderholdning i lommeformat.

Vi har fundet fem sikre bud på stor spilunderholdning i lommeformat.

Klik videre og se hvilke.

Labyrinth 2

”Labyrinth 2” udnytter den indbyggede bevægelsessensor i iPhone, så man kontrollerer kuglens bevægelse gennem labyrinten ved at tilte skærmen. Der er naturligvis blevet tilføjet flere udfordringer end bare det at undgå de mange provokerende smart anlagte huller i banerne, men ikke for mange til at man uundgåeligt bliver nostalgisk og får lyst til at hamre mobilen i gulvet, når man fejler, præcis som man gjorde med originalen i børnehaven.

Final Fantasy

Til gengæld får man her lov at opleve en japansk rollespilsklassiker, der er en af de mest betydningsfulde forfædre til RPG-genren som vi kender den i dag. Spillet er på mange måder ret irriterende, med et væld af overflødige kampe, primitiv grafik og manglen på et navigationskort som negative højdepunkter. Men det har alligevel en særlig magi over sig, der gør at man spiller videre med sammenbidt udtryk og lige bliver nødt til at klare en enkelt kamp til. Og én til, og én til, lige indtil batteriet løber ud.

Pris: 54 kr.

Plants Vs. Zombies

IPhone’s trykfølsomme skærm er som født til spillets gameplay, hvor man hele tiden skal holde sine forsvarsrækker af dødbringende planter ajour, mens man skiftevis tænker strategisk og stirrer på sin kassebeholdning, mens de fantastisk tegnede horder af kødædende fjender kommer nærmere. En fabelagtig blanding af humor, stress og perfekt afbalanceret udfordring.

Pris: 18 kr.

Peggle

På overfladen virker det næsten for simpelt – man skyder en kugle af sted fra toppen af skærmen, og det gælder så om at få den til at ramme så mange farvede pløkker som muligt på dens vej ned. I begyndelsen har man kun kontrol over kuglens umiddelbare retning, men hurtigt ankommer der nye features, samtidig med at antallet af pløkker der skal rammes vokser. Og før man har set sig om er der gået flere timer i uhørt fornøjeligt selskab med en ellers alt for farveglad grafisk palet og ret irriterende musik.

Pris: 18 kr.

DoodleJump

Det gør man ved at bevæge sin iPhone til siderne og sørge for at den konstant hoppende figur lander sikkert og undervejs samler hjælpemidler op som fx trampoliner, fjedersko og propelkasketter. Jo længere op, des flere point. Meget simpelt, men også afsindigt vanedannende. ”DoodleJump” er et godt eksempel på hvordan enkelt men veludført gameplay passer som hånd i handske med den lille mobilskærm.

Pris: 6 kr.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.