Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

God start for ny designmesse

Defining Scandinavia præsenterer den første designmesse i København til februar, og der er pæn tilslutning blandt landets designfirmaer.

By Nord er blandt en af de 45 udstillere, der har givet tilsagn til at deltage på den nye designmesse i København til februar.
By Nord er blandt en af de 45 udstillere, der har givet tilsagn til at deltage på den nye designmesse i København til februar.

Der er ved at komme liv i den nye designmesse i København, som fællesskabet Defining Scandinavia står bag med et ønske om at skabe 'en international handelsplads dedikeret til at forene og fremme det bedste inden for skandinavisk design og living', som de selv udtrykker det.

Efteråret har stået på dialog mellem den nye design platform og en lang række førende designbrands, og resultatet er, at Defining Scandinavia nu allerede kan præsentere en messe i Øksnehallen i februar med pæn tilslutning fra skandinaviske firmaer.

Messen kan i høj grad betragtes som en konkurrent til landets hidtil førende designmesse Formland (som har skiftet navn til UP) i Herning Messecenter.

Følg også boligstoffet på Facebook

Den jyske messe har de seneste år oplevet en nedgang i udstillere, der sidste år lå på omkring 500.

Defining Scandinavia er endnu ikke på de højder - de forventer, at antallet er på 50-60 brands sidst i november. Alligevel er flere udstillere ikke i tvivl om fordelen ved at have en stærk designmesse i hovedstaden.

- Mine svenske og norske kunder gider ikke tage til Herning, de vil til København, det er her det hele sker. Og derfor rykker By Nord til København og deltager på Defining Scandinavia, siger for eksempel Mikael Winther-Hansen, der er sales director ved det danske designfirma By Nord, der sammen med designfirmaer som FERM Living og Finnsdottir Ceramic Tales har givet tilsagn om at deltage i messen.

Og de glæder sig i Defining Scandinavia.

- Vi glæder os til sammen med udstillerne at præsentere design og living brands i et unikt univers, der vil være med til at sætte skandinavisk design på det internationale landkort.

Messen kommer til at finde sted fra den 31. januar til den 3. februar 2013 fra kl.10.00 til 17.00 hver dag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.