Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vi vil have udemøbler indendørs - og omvendt

Vi bruger mere og mere krudt på at få vores havemøbler til at mime inventaret inden døre. Det betyder, at der kommer flere produkter, som æstetisk og kvalitetsmæssigt både kan bruges indenfor og ude i blæst og regn.

Moments loungesofa fra Cane-line til tre personer 82x80x220 cm med QuickDry hynder, der tørrer på en time efter regn, 13.500 kr.
Moments loungesofa fra Cane-line til tre personer 82x80x220 cm med QuickDry hynder, der tørrer på en time efter regn, 13.500 kr.

Det kan hurtigt gå hen og blive småpebret at skulle investere i et lækkert loungearrangement til stuen og i et andet til terrassen. Medmindre du tænker smart og går efter et sæt, der kan rykkes ud i sommerhalvåret og retur ind i varmen, når den første efterårsstorm og rusk sætter ind. I disse år udvikles der konstant nye, smarte materialer med overfladebehandlinger, der gør det muligt for både træsorter og tekstiltyper at kunne klare stride byger og lidt nattefrost, uden at de rent æstetisk bliver klodsede at se på.

Møbler, der holder både funktionelt og æstetisk inde og ude er et voksende marked, og skulle din rattanstol få lidt patina af solen, gør det ikke så meget, for en anden tendens er praktisk nok, at vi gerne vil have møbler med hak, slid og historier både i stuen og på terrassen.

Det siger sig selv, at det ikke blot er billigere at genbruge dine møbler inde og ude, men også en bæredygtig indretningsstil, som bestemt er værd at skrive dig bag øret.

Få inspiration til møbler, der fungerer både indenfor og udenfor, i billedgalleriet herunder:

Alona kurvemøbel med enkle linjer i rattan 67x94x92 cm  fra Broste Copenhagen, 2.295 kr.
Alona kurvemøbel med enkle linjer i rattan 67x94x92 cm fra Broste Copenhagen, 2.295 kr.

Forhandlere:

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.