Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Guide

Sådan skaber du hygge på badeværelset

Gør dit badeværelse til et sted, du har lyst til at opholde dig, og ikke bare et praktisk rum, ved at bringe lækre sager i afdæmpede farver og naturlige materialer ind.

Mørke farver og naturlige materialer er med til at skabe en rar og underspillet stemning på badeværelset. Her er det Merakis bud på et velværerum.
Mørke farver og naturlige materialer er med til at skabe en rar og underspillet stemning på badeværelset. Her er det Merakis bud på et velværerum.

Det er et af boligens mest brugte rum, og ofte tænker vi mere praktisk end æstetisk, når vi indretter det. Med få kneb kan du dog rette op på badeværelset, så det også bliver hyggeligt at være i.

1. Gør rummet til en del af boligen

Tænk badeværelset som en sammenhængende del af din bolig. Badeværelset behøver ikke bare være et sted, der rummer praktiske foranstaltninger. Gør det i stedet til et rum, der ligesom resten af din bolig er indrettet.

2. Brug lidt ekstra penge

Investér i lækre produkter, der højner udtrykket, ligesom du gør i resten af din bolig. F.eks. et fint bomuldstæppe, der kan komme i vaskemaskinen, som et smukkere alternativ til en bademåtte og en fin loftlampe, der ikke er ‘tænkt’ som badeværelseslampe.

3. Brug naturlige materialer

Gå efter naturlige materialer og afdæmpede farver. Træ, bomuld, ruskind, bambus, ler – de naturlige materialer giver ro og en lækker struktur, mens de afdæmpede nuancer skaber hygge og harmoni.

4. De små ting tæller.

Sæt en plante, der kan trives i det lys, du har på badeværelset, i en smuk krukke, eller anskaf et smukt duftlys, der gør dig i godt humør. De små ting gør den store forskel.

5. Skru op for lyden.

Traditionelt set placerer vi musik og radio i stuen og måske i køkkenet, men gør hele oplevelsen af badeværelset rarere ved at sætte en højttaler derud. Så kan du starte morgenen med nyheder eller den musik, der sætter dagen godt i gang.

aMove højttaler fra Kreafunk, 749 kr.
aMove højttaler fra Kreafunk, 749 kr.

Forhandlere:

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.