Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Tendens

Musikanlæg behøver ikke at være grimme ...

Musikken er på vej tilbage ind i hjemmet, men det betyder ikke nødvendigvis store, udekorative anlæg.

Til feinschmeckerne har Bang & Olufsen skabt BeoSound Shape, der består af 12 ‘tiles’ med fire højttalere, som tilsammen kan skabe et funktionelt kunstværk. Pris: 35.775 kr.
Til feinschmeckerne har Bang & Olufsen skabt BeoSound Shape, der består af 12 ‘tiles’ med fire højttalere, som tilsammen kan skabe et funktionelt kunstværk. Pris: 35.775 kr.

Musik skaber glæde, samhørighed og stærke minder. De fleste af os, der er vokset op, dengang musikanlæg var en absolut nødvendighed på linje med en seng, har musik knyttet til vores minder og forskellige perioder og mennesker i vores liv. De sidste mange år har musik været noget, vi lyttede til hver især gennem vores hovedtelefoner, men nu går tendensen igen i retning af, at musik er noget, vi samles om.

Den gode nyhed er, at musikken, der styrker fællesskabet, ikke nedbryder nogens æstetiske sans. I dag laves nemlig et væld af trådløse højttalere, hvor designet er tænkt ind som en naturlig del, fordi så mange af os kun vil investere i sager, der har en høj grad af æstetik.

Via Bluetooth giver de trådløse højttalere både dig og dine gæster mulighed for at spille jeres favoritmusik fra telefonen, eller hvilken device musikken nu ligger på. Det smarte er, at de mange små versioner kan sættes rundt omkring i hjemmet og enten spille samme musik eller forskellig musik i de forskellige rum. En del af højttalerne kan endda oplades og tages med på farten, så du har musik på kontoret, i sommerhuset og på ferier.

Se bud på højttalere, der både giver gode lyd og klæder dit hjem, i galleriet herunder:

MoveIt trådløs højttaler fra SackIt, 1.699 kr.
MoveIt trådløs højttaler fra SackIt, 1.699 kr.

Forhandlere:

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.