Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lejlighedspriserne stiger på hele Sjælland

Priserne på ejerlejligheder stiger i hovedstaden, og det smitter af på resten af Sjælland. Den seneste måned alene er priserne steget 5,6 procent i Region Sjælland.

Priserne på ejerlejligheder stiger i hovedstaden, og det smitter af på resten af Sjælland.
Priserne på ejerlejligheder stiger i hovedstaden, og det smitter af på resten af Sjælland.

Salget af ejerlejligheder i Region Sjælland er inde i en rivende udvikling. Det viser Boligsidens Markedsindeks for januar 2017.

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for solgte ejerlejligheder i regionen lå 5,6 procent højere end i december. Samtidig er salgstiden for ejerlejligheder faldet markant og lå i januar på 115 dage. Det er et godt stykke under niveauet for december 2016 og 22,5 procent lavere end for et år siden.

De stigende boligpriser i København og resten af hovedstadsområdet spreder sig som ringe i vandet og smitter nu af på hele Sjælland.

- Vi ser igen, at det høje prisniveau i København får mange boligkøbere til at se bredere ud på Sjælland, hvilket har en positiv effekt på boligmarkedet i regionen. Særligt boligsalget i Næstved og Slagelse løfter niveauet. Udviklingen vil formentlig fortsætte, så længe priserne i hovedstadsområdet holder sig oppe, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Priserne på ejerlejligheder i Region Sjælland ligger på det aktuelle markedsindeks 14,8 procent over niveauet fra januar 2016.

Læs også: Dyre boliger rives væk i København

Læs også: Salg af ejendomme på landet er eksploderet

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.