Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Guide

Indret din entré harmonisk

I dit hjem er entréen det første, der møder dig og dine gæster. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan du indretter den.

Tænk tone i tone, når du skal indrette din entré. Her er det Montanas nye entréserie, der findes i 42 farver.
Tænk tone i tone, når du skal indrette din entré. Her er det Montanas nye entréserie, der findes i 42 farver.

Jakker, nøgler, cykelhjelme, sko, tørklæder, paraplyer. Der er meget, der har deres naturlige plads i entreen, og det kan hurtigt skabe rod. Og da entréen er det første, både du og gæster ser ved ankomsten til dit hjem, gælder det om at indrette din entré, så den nemt kan være ryddelig og helst også hænge sammen med resten af din indretning.

Derfor er det en god idé at investere i entrémøbler, der harmonerer med din stil, og som er tilpas funktionelle til, at der er orden i sagerne.

Du kan skabe en harmonisk entré ved at tænke farverne tone i tone, så rammen er rolig og klar til alle de ting, der fyldes ind.

Tænk også entréen som et rum, der ikke bare er funktion, ved at tilføje et par dekorative indslag som en fin lågkrukke og et billede på væggen.

I billedgalleriet herunder finder du inspiration til, hvad du kan bruge til at indrette din entré:

Treasure væghængt skrin fra Montana, 5.995 kr.
Treasure væghængt skrin fra Montana, 5.995 kr.

Forhandlere:

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.