Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Himmelflugt: Så meget kan du nu tjene på at sælge din Frederiksberglejlighed

Prisen på en ejerlejlighed på Frederiksberg er steget med en tredjedel på tre år, så et gennemsnitssalg nu indbringer sælgeren tæt på fire mio. kr.

Hvis drømmen om en Frederiksberglejlighed skal gå i opfyldelse, skal du have en rigtig god økonomi. Foto: Flickr
Hvis drømmen om en Frederiksberglejlighed skal gå i opfyldelse, skal du have en rigtig god økonomi. Foto: Flickr

Boligpriserne på Frederiksberg er steget dramatisk de seneste år, så kvadratmeterprisen på en ejerlejlighed, ifølge Boligsidens Markedsindeks for juli, nu er på 43.320 kr. Det er en stigning på 32 pct. i løbet af de sidste tre år og en stigning på syv pct. siden nytår.

»Priserne på Frederiksberg har været igennem en vild udvikling. For tre år siden kunne prisen lige snige over 32.000 kr., og nu er den 10.000 kr. højere. Og ser vi på priserne på de lejligheder, der er solgt i bydelen de sidste tre måneder, så koster de i gennemsnit tæt på fire mio. kroner,« siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk. Det er dog ikke kun lejlighederne, der har hidtil uhørt høje priser. Det gælder også for Frederiksbergs villaer. Der er ikke så mange af dem, men de bliver solgt for store beløb.

»Siden maj er der solgt syv villaer på Frederiksberg, og de har i gennemsnit kostet 9,5 millioner kr. hver. Det er godt og vel det samme som tre standardlejligheder i København. Det gør selvfølgelig, at boligmarkedet på Frederiksberg kun er for den rigeste gruppe af danskerne,« slutter Birgit Daetz.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.