Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Den radikale taber

Bog: »Skrækkens mænd. Et essay om den radikale taber.« Gyldendal har en prisværdig serie med debatbøger, hvor der til tider præsenteres væsentlige og provokerende tanker.

este i rækken er en oversættelse af den tyske samfundsdebattør Hans Magnus Enzensbergers essay »Skrækkens mænd. Et essay om den radikale taber«. Det er en af de vigtige europæiske tekster, der hermed når frem til en dansk offentlighed. Bogen på 48 sider tager blot en time at læse, og det er tiden værd. HME stiller skarpt på de islamiske terrorister og kalder dem tabere, der i misundelse over den vestlige verdens succes er parat til at begå barbariske handlinger. Han peger på, at efter kommunismens fald er islamismen den eneste massebevægelse, der har opsuget religiøs energi og ekspanderer. Enzensberger råber vagt i gevær til Vesten. En vigtig røst i vor tids debat om fremtidens farer. En del af essayet er tidligere gengivet i Weekendavisen, men det er kun godt, at vi nu får den i sin fulde udstrækning.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.