Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sådan kan vi hjælpe med at beskytte dig

Ofte bliver de vigtigste afsløringer i medierne båret frem af borgere, som er blevet indigneret eller forarget over, hvad de har oplevet, f.eks. i en organisation eller på deres arbejdsplads. Når vi lover disse personer kildebeskyttelse, vil vi gøre alt for at beskytte dem. Vi er vant til at arbejde med fortroligt materiale og fortrolige kilder. Som kilde kan du også bidrage til at beskytte dig selv. I takt med den digitale udvikling og den tiltagende overvågning skal man være opmærksom på, at vi alle sætter digitale aftryk, når vi bruger internet eller mobil. Derfor har vi følgende råd, hvis du vil i kontakt med os uden at efterlade digitale spor:

1) Undgå at bruge din arbejdsmail. Mange arbejdsgivere har adgang til din mailkonto.

2) Undgå opkald fra din arbejdstelefon. Din arbejdsgiver kan ofte få et udtræk af dine tidligere opkald.

3) Brug i stedet en privat telefon til at kontakte os, eventuelt for et møde.

4) Sender du følsomme oplysninger via mail, kan du med fordel bruge en computer, der ikke er knyttet til dig, f.eks. på et bibliotek. Du kan også oprette en ny mail-konto, f.eks. Gmail, Hotmail eller Yahoo.

5) Du kan også sende et brev til Berlingskes gravegruppe i Pilestræde 34, 1147 København K.

6) Eller du kan møde fysisk op i receptionen og spørge efter en af gruppens medlemmer.

7) Er du bekendt med krypteringsprogrammet PGP (Pretty Good Privacy), kan du sende en krypteret henvendelse til gravegruppens Eva Jung:

PGP Public Key: https://www.b.dk/upload/webred/undersoeger/evasnoegle.asc

eller gravegruppens Lars Nørgaard Pedersen:

PGP Public Key: https://www.b.dk/upload/webred/undersoeger/pgplars.asc

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.