Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sådan arbejder gravegruppen

Omdrejningspunktet for Berlingskes gravegruppe er undersøgelser. Vi er åbne for at undersøge stort set alle samfundsforhold, hvis misbruget eller magtfordrejningen er stor nok. Desuden vægter vi formidling og digitale muligheder højt. Derfor prioriterer vi også velfortalte features om den afdøde pige Emilie Meng, stenkasteren på Fyn og ægteskabsindustrien i ydre områder af Danmark. Derfor satser vi også på digitale universer som metadataprojektet #Sporet eller det interaktive narkounivers Underverden.

Vi tror, at integrationen af afsløring, fortælling og onlinemuligheder er fremtidens journalistik.

Vores kildebeskyttelse går forud for alt andet. Har vi lovet kildebeskyttelse, vil vi strække os så langt som overhovedet muligt for at passe på og beskytte vores klider. Samtidig arbejder vi ud fra princippet om videst mulig åbenhed og transparens om vores researchgrundlag og journalistiske processer. Netop fordi vi tror på, at offentlighed og åbenhed om beslutningsgange i sidste ende gavner demokratiet, forsøger vi selv at gå forrest med gennemsigtighed om, hvad vores journalistik bygger på, og hvorfor vi prioriterer en given sag. Se eksempelvis denne artikel om præmisserne bag vores dækning af landbrugspakken. Eller denne om præmisserne bag vores narkounivers Underverden.

Gravegruppens værdigrundlag bygger på journalistisk frihed, informationsdeling, samarbejde og kollegialt sammenhold. Vi tror på fair, nuanceret, redelig og troværdig journalistik. Gruppen har indledt et omfattende journalistisk metodearbejde, hvor målet er at specialisere sig inden for udvalgte journalistiske discipliner.

Tilbage til forsiden af Berlingskes gravegruppe.

 

 

Artikler relateret til Berlingskes gravegruppe:

https://www.b.dk/nationalt/et-fyrtarn-for-god-journalistik-berlingskes-g...

https://www.dr.dk/nyheder/indland/cavling-vindere-landbrugslobby-ville-t...

https://www.b.dk/nationalt/berlingske-vinder-aarets-cavlingpris

https://mediawatch.dk/secure/Medienyt/Aviser/article9270705.ece

https://www.b.dk/nationalt/berlingske-nomineret-til-cavlingprisen-2016

https://www.b.dk/kommentarer/en-oplagt-opgave-for-journalister

https://www.b.dk/nationalt/berlingske-journalister-nomineret-til-cavling...

https://journalisten.dk/sporet-tre-ting-der-lykkedes-og-en-der-ikke-gjorde

https://www.b.dk/nationalt/berlingske-journalister-vinder-fornem-interna...

https://www.berlingskemedia.dk/berlingske-vandt-nordisk-pris-for-datajou...

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.