Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Appanmeldelse

Tag Crowd Pulse med til koncerterne

Med Crowd Pulse kan du skabe dit eget lysshow til beatet.

Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, at det kan blive et rigtig fedt syn, hvis nu rigtig mange festival-gæster henter Crowd Pulsen ned...
Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, at det kan blive et rigtig fedt syn, hvis nu rigtig mange festival-gæster henter Crowd Pulsen ned...

Roskilde Festival Crowd Pulse - udviklet af Claus Bruun og Camilla Bruun Jakobsen. Mobiltelefonen har gjort det lidt mere sikkert at være festivalgæst.

For hvor publikum tidligere fik brændt fingrene og sidemandens hår, når tændte lightere blev kørt fra side til side over hovedet mens Prince spillede "Purple Rain", så er det noget sikrere at bruge sin mobiltelefonens og dens lysende display.

Det er måske ikke helt så romantisk som levende ild, men kan faktisk se ret fedt ud. Som da Coldplay i 2009 fik 70.000 mennesker foran Orange Scene til at lave en bølge med hænderne, mens de havde en tændt mobil i hånden. Udvikleren B-ruu, med det borgerlige navn Claus Bruun, har taget mobil-lighteren et skridt videre med sin ”Roskilde Festival Crowd Pulse.”

Brugen af den er simpel. Du tænder app’en og retter din skærm mod scenen og lyden, hvor f.eks. Dj’en DEADMAU5 netop har sat et fedt beat i gang. Det beat fanger Crowd Pulsen, hvorefter den begynder at blinke med rødt, pulserende lys i takt med musikken.

LÆS OGSÅ: Alle artikler om Roskilde Festival 2011

Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, at det kan blive et rigtig fedt syn, hvis nu rigtig mange festival-gæster henter Crowd Pulsen ned. App’en er dejlig simpel og nem at bruge. Selv om vi kun har testet den foran en højttaler derhjemme og ikke til en koncert, ser det ud til, at Crowd Pleaseren kan holde takten.

Og hvis det kniber for den med at fange beatet, kan man indstille følsomheden, så også de mindre tunge stortrommeslag kommer med. Vi kvitterer med fire stjerner, ikke mindst for idéen.

Hent app'en og test den f.eks. med Deadmau5 - Faxing Berlin:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.