Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Annonce

Test dig selv: Hvilken rejsetype er du?

Vores måde at rejse på siger meget om os som personer. Svinger vi rygsækken over skulderen for at drage ud og opleve verden fra den billige side, eller søger vi den sikre oplevelse i et land, vi kender, og hvor vi ved, hvad der venter os? Tag testen her og se, hvilken rejsetype du er.

Skal du vandre til bjergets top med din rygsæk, eller skal du udforske den næste storby? Tag testen, og find ud af, hvilken rejsetype du er. Foto: Scanpix
Skal du vandre til bjergets top med din rygsæk, eller skal du udforske den næste storby? Tag testen, og find ud af, hvilken rejsetype du er. Foto: Scanpix

Du rejser sikkert anderledes end mange af menneskene omkring dig. Du er måske ikke så eventyrlysten som den unge pige på arbejdet, der drager til Bhutans bjerge for at finde indre ro, men måske også en mere ivrig rejsende end naboen, der har været det samme sted på ferie i mere end tyve år.

Hvad end du er for en type, så er det med at rejse ud i verden en god måde at lære sig selv bedre at kende, ligesom det giver nyt overskud og nye ideer til hverdagen. Gennem tiderne er det netop det at rejse, der har været med til at udvikle verden, og fået de gode ideer til at sprede sig fra land til land, fra kontinent til kontinent.

Verden har brug for de rejsende
Verden i dag har brug for nye ideer, og vi mennesker vil i længden få brug for nye måder at leve vores liv på, når de næste store udfordringer skal løses, og nye opfindelser ændrer vores liv og hverdag.

Vil du også være med til at forandre verden?
Klik her og deltag i konkurrencen om en unik rejsemulighed

Når vi rejser viser vi en interesse for den verden, der omgiver os. Men vores måde at rejse på, afspejler os som personer, og siger meget om, hvordan vi er som mennesker. Tag testen herunder, og find frem til hvilken rejsetype, du er.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.