Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Annonce

Fornyelse til byens rum: Dansk designer præsenterer nyt koncept

Vi har indrettet vores liv på en ganske særlig måde, og stort set alle mennesker balancerer dagligdag og arbejde på stort set den samme måde. Men kan dette i virkeligheden ændres? Det er målet for MINI - som vil benytte sig af de tanker om design og smart teknik, som har gennemsyret bilmærket siden 1959, og overføre det til vores boliger.

Identifikation og boligformer er i fokus på MINI, der gennem et nyt koncept vil nytænke vores måde at leve og arbejde på. Foto: Scanpix
Identifikation og boligformer er i fokus på MINI, der gennem et nyt koncept vil nytænke vores måde at leve og arbejde på. Foto: Scanpix

Med projektet ”MINI Living” fortolkes designprincipperne i anvendelige løsninger til, hvordan vi arbejder og interagerer i vores byer. Målet er at skabe et koncept, som udnytter uderummet maksimalt i kombination med en stor portion leg.

I april var alles øjne rettet mod designmessen Salone del Mobile i Milano. Her præsenteres det helt nye koncept ”MINI Living – Built By All”, udviklet i samarbejde med arkitektbureauet Studiomama med kontorer i London og Stockholm.

Byrum og bolig smelter sammen i Mini Livings univers, hvor uderummet i stor stil kombineres med de hjemlige rammer - og omvendt. Foto: Mini Living
Byrum og bolig smelter sammen i Mini Livings univers, hvor uderummet i stor stil kombineres med de hjemlige rammer - og omvendt. Foto: Mini Living

 

Den danske designer Nina Tolstrup grundlagde Studiomama i 2000 med sin mand og design-samarbejdspartner Jack Mama. Med Ninas skandinaviske rødder er enkelthed og integritet varemærkerne for hendes arbejde.

Brugerne skal bestemme mere
”Built By All” videreudvikler Minis filosofi ved at invitere de besøgende til at deltage i designprocessen. Tanken er at vise, hvordan individets behov og idéer bør få mere plads allerede i udviklingsfasen.

Klik her for at læse mere om MINI

»Dagens standardiserede boligmarked begrænses af sin manglende evne til at opfylde individets krav. Vores installation forvandler derfor de besøgende til aktive medskabere. Vi tror nemlig på, at kvaliteten af et boligområde bestemmes af, i hvor høj grad indbyggerne identificerer sig med deres hjem,« siger Oke Hauser, der er kreativ ansvarlig for MINI Living.

Læs mere om MINI

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.