Skudkamp ved Israels ambassade i Mauretanien

Der har været skyderi ved Israels ambassade i Mauretanien. Mindst én, måske flere, er såret. Gerningsmændene er flygtet.

Israels ambassade i Nouakchott i Mauretanien var i nat udsat for beskydning af foreløbig ukendte gerningsmænd.

Vidner fortæller, at mindst en bevæbnet mand, andre vidner siger flere, åbnede ild imod ambassaden, hvor vagter svarede igen med skud.

Oplysningerne er foreløbig meget usikre. Nogle vidner taler om mindst fem sårede, herunder en udenlandsk kvinde. Andre taler om én såret, nemlig en mauretanier, der bor tæt på ambassaden.

En taxichauffør, der befandt sig foran et nærliggende diskotek, siger, at seks mænd samlede sig foran diskoteket, hvorpå de gik til angreb på ambassaden.

To andre vidner siger, at gerningsmændene råbte "Gud er stor" på arabisk, lige inden de skød. Senere flygtede de ifølge et andet vidne i bil.

/ritzau/AP

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.