Wozniackis French Open i fare

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Caroline Wozniacki er hårdt ramt af den knæskade, der stoppede hendes deltagelse i WTA-turneringen i Madrid tidligere på måneden. Siden har hun næsten ikke kunnet træne, og ifølge hendes far Piotr Wozniacki er det tvivlsomt, om hun overhovedet kan deltage i den kommende uges grand slam-turnering French Open.

- Vi tager til Paris, og Caroline stiller nok også op i første runde og forsøger at spille, men vi beslutter os først i sidste øjeblik, og det bliver i så fald uden at have trænet i længere tid, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Caroline Wozniacki har været plaget af skaden i et stykke tid. Smerterne sidder i venstre knæ, og hun har hverken kunnet løbe eller serve i flere uger på grund af skaden. Caroline Wozniacki har alligevel besluttet sig for at stille op i årets anden grand slam-turnering, men på tidspunkt skal knæet have en længere periode med ro, fastslår hendes far og træner, der altså håber på, at knæet foreløbig kan klare belastningen i grusbaneturneringen, som begynder på søndag.

Mest læste