To danskere tvivlsomme til kampen mod Norge

Både Anders Eggert og Klaus Thomsen er tvivlsomme til lørdagens landskamp mod Norge ved Golden League i Paris.

Danmarks assistenttræner Klavs Bruun Jørgensen oplyser, at Anders Eggert, der ellers selv tidligere på dagen meldte sig ude af kampen, deltager i opvarmningen, og så vil man efterfølgende vurdere, om han er i stand til at spille. Hvis han spiller, bliver det ifølge Klavs Bruun Jørgensen fra start.

Også Klaus Thomsen, der primært er tiltænkt en rolle i forsvaret, er tvivlsom til kampen mod Norge, som er den første af tre testkampe i det franske. Thomsen har været syg hele dagen, og det er endnu uvist, om han når at blive frisk til kampstart.

Hvis både Thomsen og Eggert er ude, så starter Danmark med følgende spillere: Niklas Landin, Lasse Svan Hansen, Mads Christiansen, Thomas Mogensen, Rene Toft Hansen, Mikkel Hansen og Casper U. Mortensen. I forsvaret kommer Henrik Møllgaard på banen i stedet for Thomas Mogensen.

Og aftenens mission for Danmark? Den er såre simpel. Danskerne vil hævne nederlaget på 26-32 til Norge ved Golden League for et par måneder siden.

- Det er en kamp, vi går ind for at vinde. Vi tabte sidste gang til dem, og det vil vi ikke igen. Der er ingen grund til at gå ind og pisse rundt så tæt på en slutrunde, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Kampen starter kl. 19.30.