Sølvi Ottesen i hård kritik af FCK

Den nu tidligere FCK-forsvarer Sølvi Ottesen forstår ikke, hvorfor han aldrig fik chancen under klubbens tidligere cheftræner, Ariel Jacobs.

FCK valgte i sommer at skille sig af med Sølvi Ottesen, og nu har den høje forsvars-general så skrevet kontrakt med den russiske klub FC Ural.

Efter at have fået en del spilletid under den tidligere cheftræner Roland Nilsson, tilbragte den 29-årige islænding det meste af sin sidste tid på bænken, da Ariël Jacobs' tiltrådte i FCK.

Den manglende spilletid undrer Sølvi Ottesen, der selv føler, at han var klubbens bedste forsvarsspiller.

- Det var meget mærkeligt, den måde han (Jacobs, red.) håndterede det på i FCK. Jeg stod til kontraktudløb, så måske spillede det ind, at han ville bygge et hold op omkring spillere, der ville blive, siger Sølvi Ottesen til den islandske avis Sunnudagsblaði Morgunblaðsins og fortsætter:

- Det var hans hold, så det kunne han bare gøre. Med al respekt for de andre i truppen, så føler jeg, at jeg var den bedste forsvarsspiller.

Sølvi Ottesen nåede i løbet af sine tre sæsoner i FCK at spille 43 kampe. Inden da spillede han 54 kampe for Sønderjyske.

Mest læste