Michael Maze skifter til de svenske mestre

Michael Maze skifter til det svenske mesterhold, Eslöv, hvor han bliver holdkammerat med Kasper Sternberg.
Michael Maze skifter til det svenske mesterhold, Eslöv, hvor han bliver holdkammerat med Kasper Sternberg.

Michael Maze skal spille for de svenske mestre, Eslöv.

Dermed kommer han på hold med en anden dansk landsholdsspiller, Kasper Sternberg, som i flere år har fejret triumfer med den skånske traditionsklub.

Michael Mazes spring til den anden side af Sundet er ikke blevet mindre interessant af, at Eslöv har indgået et træningssamarbejde med den mangeårige danske landstræner og sportschef, Peter Sartz, der primært skal tage sig af talentudviklingen.

- Jeg regner med at spille min første kamp for Eslöv i den svenske liga senere på måneden. Licensen er på plads, men kontrakten er ikke underskrevet, siger Michael Maze til BT.

Næsten hele 2013 blev revet ud af kalenderen for den tidligere Europamester på grund af to hofteoperationer, men han er nu stærkt på vej tilbage. Hans første store internationale turnering bliver næste måneds Europa Top 12, en turnering, han tidligere har vundet.

I DBTU flyder elitearbejdet efter fyringen af først den kinesiske landstræner Hu Wei Xin og i november af sportschefen Peter Sartz. To internationale kapaciteter, det ikke er lykkedes at finde afløsere for.

Alt taler for, at Michael Maze på en eller anden måde vil fortsætte sit tætte samarbejde med Hu og Sartz, og at kineseren skal coache ham i Europa Top 12.

Imens leder DBTU og Team Danmark videre.

Mest læste