Lyngby-profil skifter til Viborg

Viborg FF har været i indkøb i første division, og midtjyderne har sikret sig en af Lyngbys største profiler David Boysen.

22-årige David Boysen har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2016, og han ser frem til at få chancen i den bedste danske række:

- Det føles rigtig godt at være Viborg-spiller. Første gang jeg hørte om interessen fra Viborg, havde jeg en god mavefornemmelse. Der har været mange ting i spil, og jeg har gjort mig mange tanker omkring min fremtid, men nogle gange skal man følge sin intuition. Her på det seneste har jeg haft mange samtaler med både Morten Jensen og Ove Christensen, og de har gjort, at jeg slet ikke var i tvivl, siger han til Viborgs hjemmeside.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg føler Viborg, er det rigtige næste skridt for mig, og nu skal jeg bare klø på, så jeg forhåbentlig kan bide mig fast på holdet. Der venter mange vigtige kampe i Superligaen, lyder det fra den nye Viborg-spiller.

Viborgs træner Ove Christensen er ligeledes en tilfreds mand, efter sin nyerhvervelse:

- David Boysen er en meget dygtig spiller, med en god teknik og et godt touch på bolden. Han er farlig og udfordrende i sit spil, og han er hurtig både med og uden bold. Det er en rigtig dygtig spiller, vi får til Viborg, og for David selv, er det her en god mulighed for at komme til at spille fodbold og udvikle sig i Superligaen.

David Boysen har indtil videre scoret fire gange for Lyngby, der i øjeblikket er placeret på en femteplads i førstedivision, 13 point efter Hobro på førstepladsen.

Mest læste